Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g polpa de tomate
- 500 g água
-
1
cubo de caldo de carne
of 1 c. chá de caldo de carne caseiro - 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g chouriço de sangue cortado em pedaços
- 60 g massa tipo macarronete
- 500 g grão-de-bico cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1 godz. 10 min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1h 5min
Rancho
24 godz.
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1u. 25min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Arroz malandro de entrecosto
1hod.
Guisado de porco com grão
1u. 45min
Bacalhau à Gomes Sá
1u. 30min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Arroz de enchidos e feijão
35 Min