Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho
- 50 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 950 g água
- 1 cubo de caldo de carne
- 250 g arroz agulha
- 200 g espinafres frescos
- 100 g morcela de sangue cortada em rodelas
- 100 g chouriço mouro cortado em rodelas
- 200 g feijão encarnado cozido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 592 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Arroz de cabidela
50min
Rancho
2 godz. 45 min
Arroz de feijão com morcela
35min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Feijoada à transmontana
45min
Feijoca com entrecosto
1h
Moelas
7h
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1 Std. 25 Min