Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Entrecosto
- 100 g mel
- 20 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g concentrado de tomate
- 1 limão, só sumo
- 1 malagueta
- ½ c. chá de colorau
- 2000 g entrecosto
Arroz de feijão
- 120 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g azeite
- 180 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
- 1200 g água
- 350 g arroz carolino
- 1 folha de louro
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5769.4 kJ / 1378.9 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 72.4 g
- Vetten
- 93.7 g
- Verzadigd vet
- 27.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1198.3 mg
Alternatieve recepten
Pica pau
20 Min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11h
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Arroz de tomate
30 Min
Rancho
2h 45min
Entrecosto agridoce
40 Min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Nuggets de peixe e arroz de tomate com feijão preto
1 godz. 10 min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min
Frango de cebolada à angolana
30 Min