Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 340 g carne de novilho p/ estufar
- 20 g polpa de tomate
- 200 g tomate em pedaços
- 1 talo de aipo cortado em rodelas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 600 g água
- 80 g pimento amarelo cortado em cubos
- 80 g pimento verde cortado em cubos
- 200 g massa tipo fusilli
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1137.8 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 146.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete com frango
40 min
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Massa guisada com carne
45 min
Vitela guisada com massa
9h 20min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Massa com frango e orégãos
30 min
Penne com carne picada
45 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min
Frango guisado com cogumelos
30 min