Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 300 g vinho branco
- 800 g carne de porco cortada em cubos (rojões)
- 1 folha de louro
- 50 g banha
- 80 g água
- 500 g castanhas descongeladas descongeladas
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 829 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango com molho de leitão
1 Std.
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Moelas
7h
Rancho
2h 45min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Arroz malandro de entrecosto
1 Std.
Rojões em vinho tinto
50 min
Salteado de porco com pimentos
30 min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30 min
Frango de cebolada à angolana
30 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min