Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.8 12 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
8 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 350 g di latte
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 ½ cucchiaino di zucchero
  • 730 g di farina
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo medio
  • 15 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 270 g di speck a fette
  • 270 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    20 g di latte

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2136.7 mg
Eiwitten 35.4 g
Calorieën 2751.4 kJ / 657.6 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...