Apparaten en accessoires
Torta di rose
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
8 porzioni
Ingrediënten
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
350 g farina + q.b.
-
150 g di latte
-
120 g zucchero
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco
-
3 tuorli
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1565 kJ /
374 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1.18 g
Koolhydraten
50.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Torta di rose
2 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Pasta frolla
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Torta russa di Verona
2 Std.
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.