Apparaten en accessoires
Torta di rose
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
8 porzioni
Ingrediënten
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
350 g farina + q.b.
-
150 g di latte
-
120 g zucchero
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco
-
3 tuorli
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1565 kJ /
374 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1.18 g
Koolhydraten
50.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4u.
Torta di rose
2u.
Pasta frolla
2u.
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Treccia molisana pasquale
4u. 30min
Pane scugnizzo
2u.
Torta russa di Verona
2u.
Pan Brioche
8u.
Torta di rose salata
4u. 15min
Torta di rose al gianduia
4u. 10min
Danubio dolce
3u. 25min