Piadina romagnola

Piadina romagnola

4.8 351 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 250 g di formaggio Squacquerone
    250 g di crescenza
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.5 g
Calorieën 2711 kJ / 648 kcal
Vetten 33.2 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...