Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
of 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1h
Pasta all'uovo
1h
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35 min
Tigelle
3h 50min