Swedish meatballs with gravy

Swedish meatballs with gravy

4.2 5 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 portions

Ingrediënten

Meatballs
  • fresh dill leaves only
    4 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • bread (approx. 90 g), torn into pieces
    2 slices
  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • salt
    1 tsp
  • eggs
    2
  • lean beef mince broken into pieces
    1000 g
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Gravy
  • salted butter cut into pieces
    70 g
  • plain flour
    50 g
  • water
    530 g
  • Meat stock paste to taste (see Tips)
    3 tsp
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • Worcestershire sauce
    3 tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • oil
    1 tbsp
  • fresh dill leaves only, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 708 mg
Eiwitten 28.8 g
Calorieën 1777 kJ / 424.7 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 13.7 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...