Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 500 g de navets, coupés en deux
- 2 filets de canard, parés et coupés en deux
- 2 oranges (dont 1 pressée et 1 coupée en rondelles, puis pressée)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Pintade au chou
1h 10 min
Pâtisson farci
1j 20 menit
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Aumônières aux fruits de mer
1j 30 menit
Alicuit de canard
1j
Truites farcies à la ricotta
40 min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1j
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Filet de veau aux mirabelles
50 menit