Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 500 g de navets, coupés en deux
- 2 filets de canard, parés et coupés en deux
- 2 oranges (dont 1 pressée et 1 coupée en rondelles, puis pressée)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Magret de canard à la cerise
50 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 godz.
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 min
Bar au beurre de groseilles
55min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min