Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1065 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15 min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2 godz.
Tarte aux crudités
2h 15 min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Tatin d'endives
1h 20min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min