Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1065 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Œufs à la florentine
1 Std. 5 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1 Std. 5 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Céleri rémoulade
10 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min