Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Tourin à l'ail
25min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Crème de lentilles au lard
3u. 10min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe à l'ail
40min
Crème d'endive au colombo
30min