Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe à l'ail
40 min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de céleri au stilton
35min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 min