Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 563.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Mille-feuille de betterave à l'ail confit et chèvre frais
1 Std.
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Houmous de chou-fleur
35 Min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Velouté d'endive
35 Min