![Crème de radis roses et mascarpone Crème de radis roses et mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ED2CD2E-11B6-49D8-9BC3-072507971065/Derivates/89cb6bf6-1df6-4df9-8c6f-0069a1ded6fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 563.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Cheesecake concombre et citron
3 Std. 20 Min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min