Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de laitue
35min
Soupe à l'oignon
1 godz. 10 min
Velouté de champignons
20 Min
Velouté de tomate
30min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Velouté d'endive
35min
Crème de pois chiches au lard
30min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe à l'ail
40min