Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
1h 10 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min
Soupe de laitue
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe mexicaine du placard
25 Min
Soupe à l'oignon
50 min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35min