Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'amandes émondées
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 500 g d'asperges vertes
- 250 g de fèves fraîches
- 500 g de crevettes cuites, décortiquées
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de vinaigre balsamique
- 10 g de jus de citron vert
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g d'huile d'avocat
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Filet de porc aux asperges
1h 15min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 Min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Salade de poulet à l'orange
35 Min
Salade de crevettes à l'ananas et au gingembre
55min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho de melon
10 min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 min