Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'amandes émondées
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 500 g d'asperges vertes
- 250 g de fèves fraîches
- 500 g de crevettes cuites, décortiquées
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de vinaigre balsamique
- 10 g de jus de citron vert
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g d'huile d'avocat
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Saumon au fenouil
40min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 Min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Salade d'asperges
45min
Petits flans aux asperges
55min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30min
Salade de lentilles aux asperges
1h
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1h