Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Purée de céleri
25 Min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1sa 15 dk
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Saumon au fenouil
40 min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25 min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1sa 15 dk