Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Gratin de fenouil au fromage
55min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Purée aux trois racines
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 godz. 35 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Purée de céleri
25min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min