![Parmentier au céleri et au haddock Parmentier au céleri et au haddock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A91AB839-3BF5-4078-9D5F-100E854FB2F8/Derivates/9c4c0390-1c68-44a2-86ea-c2bcbd9d22fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Parmentier de poisson et chou vert
1u. 25min
Purée céleri-pomme
45min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Purée aux trois racines
45min
Mousseline de céleri-rave
45min
Purée de céleri
25min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min