![Effiloché de lapin et fèves au thym Effiloché de lapin et fèves au thym](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB184A41-B18D-4159-93C1-B222D4EAC049/Derivates/0398F532-7F6A-4624-8AC7-5200A0C82056.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 20 Min
Chou farci au haddock
1 Std.
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 Std. 30 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Rognons de veau au xérès
25 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1 Std. 50 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min