Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de cèpes séchés et un bol d'eau tiède
- 250 g de cœurs d'artichaut surgelés
- 100 g de petits pois surgelés
- 200 g de fèves surgelées
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 filet mignon de veau (500 g env.)
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 50 g d'échalotes
- 70 g de tomates confites à l'huile, détaillées en gros dés et non égouttées
- 150 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 27.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Filet de porc aux asperges
1 godz. 15 min
Osso-buco de lotte
45 min
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Veau aux olives
1 godz.
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 godz. 40 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 godz. 15 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min
Lotte à la provençale
50min
Navarin d'agneau
1 godz. 15 min