Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de cèpes séchés et un bol d'eau tiède
- 250 g de cœurs d'artichaut surgelés
- 100 g de petits pois surgelés
- 200 g de fèves surgelées
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 filet mignon de veau (500 g env.)
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 50 g d'échalotes
- 70 g de tomates confites à l'huile, détaillées en gros dés et non égouttées
- 150 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 27.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Lotte à la provençale
50 min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Navarin d'agneau
1h 15min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Veau Marengo
55min
Curry d'agneau
1 Std.
Osso-buco de lotte
45 Min
Axoa d'agneau
55min