Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La cuisson des langoustines
40min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 Min
Bar façon thaïe
35min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Bar en croûte de fruits secs
45 Min