Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 350 g d'asperges vertes, épluchées
- 350 g d'asperges blanches, épluchées
- 1 pâte feuilletée maison
- ½ bouquet de persil frais
- 3 branches de coriandre fraîche
- ½ - 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 250 g de ricotta
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée fleur de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergines à la bonifacienne
2h
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1 Std.
Tarte fine aux asperges et à la ricotta
1 Std. 20 Min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Quiche aux asperges
1h 15min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min