Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 350 g d'asperges vertes, épluchées
- 350 g d'asperges blanches, épluchées
- 1 pâte feuilletée maison
- ½ bouquet de persil frais
- 3 branches de coriandre fraîche
- ½ - 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 250 g de ricotta
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée fleur de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Quiche aux asperges
1h 15min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tarte provençale
1h 15min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1 Std.
Tartelette courgette-brebis
50 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1小时 20 分钟
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min