Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Purée de chou à la châtaigne
25 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 Std.
Flan d'épinard
45 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Purée panais potiron
45 Min
Flan de patate douce aux épices
55min