Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50 min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Gnocchi au potiron jaune
1u. 15min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gnocchi aux orties
1u. 15min
Flan d'épinard
45 min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 godz.
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Chou-fleur en soufflé
55min