Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 596 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Petits pois à la française
45 Min
Champignons farcis
45 Min
Polenta aux olives
45 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Purée de pois mange-tout
35 Min
Purée de chou à la châtaigne
25 min
Pudding vapeur
1j
Pommes de terre Madras
50 menit
Salade de lentilles et riz aux amandes
1 godz. 5 min
Canapés de polenta sans gluten
2j 30 menit
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Béchamel allégée
15min