![Purée de haricots blancs Purée de haricots blancs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35AA8F3B-76B5-42E6-8E74-B191E3D8D916/Derivates/886F3DE2-8EE9-403F-8603-E620757C2BF3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 596 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Petits pois à la française
45 min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1h 15min
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Tartinade de lentilles
1h 15min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Soufflés de topinambours
55 min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Purée de pommes de terre-betterave
45 min
Flan d'épinard
45 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min