Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 596 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Béchamel allégée
15 min
Lentilles en salade
1 godz.
Soupe au chou
45 min
Gratin de fenouil
35 λεπτ.
Riz au lait de riz
35 λεπτ.
Gaufres à la farine de châtaigne
1 godz.
Chou farci au haddock
1 godz.
Canapés de polenta sans gluten
2 Std. 30 Min
Tourin à l'ail
25 min
Flan d'épinard
45 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.