Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café rase de marjolaine déshydratée
- 1 c. à café rase de cinq épices
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 100 g de quinoa
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de champignons de Paris frais, de belle taille, brossés et nettoyés
- 30 g de parmesan, détaillé en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 717 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4 Std. 20 Min
Dip d'asperges blanches
15 dk
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2h 30min
Champignons farcis
55min
Chou farci au haddock
1hod.
Purée de haricots blancs
12h 30min
Aubergine au tofu
1hod.
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20min
Blanquette de panisse
1h 30min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min