Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 1 oignon, coupé en deux
- 60 g d'échalotes
- 2 branches de céleri, coupées en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 900 g de blanc de poulet, taillé en lanières
- 3 œufs
- 150 g de crème fraîche
- 1 bouquet de basilic frais, réserver 12 feuilles pour la finition
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4hod. 20min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24h