![Clémentine farcie au crabe Clémentine farcie au crabe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B1A65F0-C961-4524-83EF-AF978D480D47/Derivates/56A6737E-080B-4581-A34C-921AD2B23C90.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 clémentines
- 1 bouquet d'aneth frais
- 2 brins de cerfeuil frais
- 2 brins de coriandre fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'huile de noisette
- 20 g de vinaigre d'agrumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Punch de Noël
2 Std. 15 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min