Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 clémentines
- 1 bouquet d'aneth frais
- 2 brins de cerfeuil frais
- 2 brins de coriandre fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'huile de noisette
- 20 g de vinaigre d'agrumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Chutney de poires
55min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12sa 30 dk
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min