Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 langoustines crues
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de cognac
- 100 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 12 brins d'estragon frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 242 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Bavarois d'asperge
15min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min