Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 101 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Sauce rouille
10 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Mouclade
1h
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Moules au roquefort
40 min
Sauce gribiche
15 min