Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 101 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
Sauce à l'oseille
35min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Mouclade
1小时
Choucroute de la mer
40min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Rognons de veau au xérès
25min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1小时 15 分钟