Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 101 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Sauce gribiche
15 Min
Poularde farcie
2 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2 Std.
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1 Std. 15 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min