Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 47.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Glace à la cannelle et aux figues
12h 30min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Glace au parmesan
12h
Sorbet tomate-basilic
12h
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min