Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 47.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Vin blanc chaud
12h 25 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3h 45 min
Foie gras farci aux figues
24h