Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 47.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poularde farcie
2h
Petits biscuits aux agrumes
1hod. 40min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Langouste au combava
55 Min
Biscuits aux épices
13 godz. 15 min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Opéra de foie gras
24 Std.
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Gâteau aux épices et limoncello
40 Min