![Pannacotta parmesan Pannacotta parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2284747-01E1-45E7-8D81-55440358F9D3/Derivates/47F86F25-05C5-49F5-B35C-3EDCA8266962.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 518 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2小时 35 分钟
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 分钟
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 Std. 15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Sabayon au vouvray
15min
Crème de roquette au chèvre
30min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3hod. 30min