Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 518 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Sablés au parmesan
1 Std.
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min