Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 224 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Sorbet tomate-basilic
12sa
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Vichyssoise au haddock
45min
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13h 15min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Pas d’évaluation
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Fraîcheur de yaourt
5min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min