Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 224 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Choux au tarama
1 Std. 45 Min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min