Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 224 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse à l'avocat
15min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min