Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 Std.
Pannacotta aux œufs de saumon
3u.
Sabayon
15 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Bavarois tomate-fraise
2 Std. 25 Min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min