Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Tiramisu poivron-framboise
8u. 45min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Sabayon au citron
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Gratin de figues
25min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min