Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poulet et la marinade
- 1 citron jaune non traité
- 20 g d'huile végétale
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
1200
g de blanc de poulet, sans la peau, taillé en lanières (3 mm d'épaisseur)
of 1200 g d'escalope de dinde
La farce
- 60 g d'échalotes
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de persil frais, ciselé
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1495 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine bressane
24h
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Terrine de canard
24h
Terrine de poulet au basilic
4 godz. 10 min
Terrine de poisson
1 Std.