Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de crevettes grises, décortiquées et cuites (en réserver quelques-unes pour la finition)
- 25 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de fumet de poisson
- 150 g de crème liquide entière
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- eau chaude, pour le bain-marie
- 250 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 10 g de beurre
- 75 g de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 255.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 phút
Bûche de la mer
13u.
Cheesecake au saumon
4h
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45 phút
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15min
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 phút