![Poires duchesse Poires duchesse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA6087E2-69F0-4720-A312-C8A4869EFBCB/Derivates/75e0542b-2487-4d1a-b069-477a9a23307f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 3 poires, coupées en gros morceaux
Le jour même
- 2 poires, émincées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301.8 kJ / 310.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 godz.
Flan pâtissier aux prunes
2hod. 5min
Tarte à l'orange
12h
Tartelettes aux poires caramélisées
2 Std. 15 Min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 godz.
Flan pomme-cannelle
45 min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40min
Riz au lait, abricots à l'estragon
50min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Crème catalane
4h 25min