Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1278 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Croustade aux pommes
50 min
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1h 15min
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1 Std.
Financiers aux cerises
1 Std.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Kringle (Estonie)
2 godz. 40 min
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50 min
Strüdel d'automne
1h 15min
Strudel à la pomme
1h 45min
Gâteau noix-café à la vapeur
1h 15min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h