Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Galette des Rois franc-comtoise
1 godz. 5 min
Sapin strudel
3 Std. 30 Min
Minipanettoni
2h 30min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Terrine en fraîcheur de crudités
4 godz. 10 min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Calissons d'Aix
24 Std.
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25 min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Cobbler à la cerise
40 min
Mendiants au chocolat
30min