Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Mendiants au chocolat
30min
Petits chocolats
3h 20min
Décors en pâte d'amande
35min
Tuiles aux amandes
25min
Iles flottantes
1h
Sucre vanillé
72h
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Macaron de Saint-Emilion
1h
Calissons d'Aix
24j