Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La galantine de poulet
- 150 g de poivrons variés (rouge, vert et jaune par ex.), coupés en morceaux
- 300 g de blancs de poulet sans peau et désossés, coupés en morceaux (3-4 cm)
- 300 g de pilons de poulet, sans peau (env. 500 g non désossées), coupées en morceaux
- 1 pincée de poivre noir moulu
-
2
c. à café de sel aromatisé aux légumes maison
of 1 c. à café de sel et 1 c. à café d'herbes aromatiques déshydratées - 500 g d'eau
La sauce yaourt à l’aneth
- 10 - 15 brins d'aneth frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 300 g de yaourt nature
- 50 g de mayonnaise maison
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Spaghetti de pommes en salade et vinaigrette agrumes-cheddar
15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7sa 30 dk
L'aventure Vorwerk - LEAB
Geen beoordelingen
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine bressane
24h
Fond de légumes
45min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Petits choux aux champignons
1 godz. 25 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min