Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 44 g / 44 g
- Koolhydraten
- 10 g / 10 g
- Vetten
- 25 g / 25 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Irish meatloaf
1 Std. 10 Min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min