![Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9310A2A-DEBC-4CBE-8178-0C9B8A34933F/Derivates/109b2c32-ac54-41a7-ad51-8155badb9318.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Empanadillas de poulpe
1h 30min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Petites tourtes forestières
1h 15min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Tuiles aux amandes
25min
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Gratin de raisin en sabayon
20min
Matelote de poisson au Riesling
13u.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min