Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
TM5 TM6

Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs

4.2 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g de foie gras de canard cru dénervé
  • 2 c. à café rases de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 100 g de muscat
  • 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
  • 500 g d'eau
  • 100 g de noisettes grillées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4280 kJ / 1040 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
102 g
Vetten
13 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten