Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Foie gras farci aux figues
24h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30 min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13j 30 menit
Menu bluffant - Bûche marquise au chocolat et pain d'épices
6 godz. 45 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13j 30 menit
Truffes à la crème de whisky
2h 20 min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20 min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Cannelés au pamplemousse
12h