Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Porc aux abricots secs
55min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Fleurs chorizo-feta
35min
Chutney mangue-raisin
35min
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min