Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Risotto lotte et lard
50min
Chutney à la mangue
4ωρ.
Chutney pomme-oignon-ananas
4ωρ.
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min