Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de courgettes tendres, non épluchées
- 250 g de saumon frais, détaillé en dés (2 x 2 cm)
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fumet de poisson
- ½ c. à café de curry en poudre
- ¼ c. à café de graines de cumin
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de fromage blanc nature
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 132 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1 Std.
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Verrine saumon-endive
10 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrines à l'italienne
3h 25min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1 Std.