Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
- 1500 g d'eau froide
- 2 c. à café de gros sel
La marmite
- 450 g d'eau
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de céleri branche, émincé finement (3 mm)
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
- 2 c. à café de feuilles de thym frais
- 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thon encebollado
1h 15min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Pressé de raie
14h
Merlu à la galicienne
45 min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Turbot sauce salsa
40 min
Fondue de lotte au curcuma
35 min
Moules à la basquaise
55 min
Marmite du pêcheur
50 min
Moules à l'espagnole
50 min