Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de canard avec la peau, incisés en quadrillage côté peau
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de romarin frais
- 150 g de miel
- 50 g de vinaigre de framboise
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 500 g de navets nouveaux
- 250 g de myrtilles
- 10 g de beurre
- 100 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 godz. 45 min
Filet de veau aux mirabelles
50 Min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Filet mignon patate douce et mangue
50 Min
Magret de canard à la cerise
50 Min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Effiloché de canard aux pêches
1 Std.
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min
Filet mignon aux nectarines
40min