Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de canard avec la peau, incisés en quadrillage côté peau
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de romarin frais
- 150 g de miel
- 50 g de vinaigre de framboise
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 500 g de navets nouveaux
- 250 g de myrtilles
- 10 g de beurre
- 100 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de veau aux mirabelles
50 Min
Filet mignon patate douce et mangue
50 Min
Bar au beurre de groseilles
55 Min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 phút
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min
Magret de canard à la cerise
50 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1h 15min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 phút
Filet mignon aux nectarines
40min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min