Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vin blanc sec
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type coudes
- 200 g de tomates cerise
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 25 g d'oignon rouge, coupé en très fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Choucroute de la mer
40 min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30min
Maquereaux à la moutarde
30min
Tartines scandinaves
10 Min
Mille-feuille de bar aux légumes
1h 10min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Lotte à la provençale
50min
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3h
Penne aux moules
1 Std. 5 Min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Turbot sauce salsa
40 min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 min