Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 magrets de canard avec la peau
- 100 g de vin rouge
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 200 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3457 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Filet de veau aux mirabelles
50min
Magret de canard à la myrtille
1h 10 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10 min
Lotte au beurre rouge
40min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Filet mignon aux nectarines
40min
Effiloché de canard aux pêches
1h
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min