Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 magrets de canard avec la peau
- 100 g de vin rouge
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 200 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3457 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Magret de canard aux framboises
40min
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Canard aux amandes
40min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Lapin à la moutarde
1h
Filet mignon au cidre
35 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h