![Parmentier de poisson et chou vert Parmentier de poisson et chou vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77f18e82-50d3-4a83-bd60-02a4331c688d/Derivates/585423d2-bed4-456c-9416-2afdcacd59ed.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomates farcies au poisson
1 godz. 10 min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Patidous farcis
13h
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 Std. 35 Min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1 Std. 15 Min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min