Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Poulet au poireau en croûte
1 Std. 15 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Chou-fleur en soufflé
55min