Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Paupiettes de chou au poulet
2 Std. 10 Min
Soufflé aux endives et parmesan
1小时 20 分钟
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Chou farci à la sauce tomate
1 Std. 45 Min
Paupiette de chou farci
55min
Chou-fleur en soufflé
55min