Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- beurre, pour le moule
- farine, pour le moule
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g de lait
- 3 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 80 g de fromage à pâte persillée (bleu), type bleu de Gex
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de miel
- 250 g de tomates cerise (2 petites grappes)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3138.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 56.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1h 10min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50min
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Quiche italienne
1 Std. 5 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min