Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Veau à la crème et aux morilles
40min
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1 Std. 50 Min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Porc aux abricots secs
55min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Bœuf à l'orange
1h 25 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25 min