Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Lapin à la moutarde
1h
Bœuf bourguignon
2h 30min
Osso-buco
1h 20 min
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Pot-au-feu
1h 40 min.
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Veau Marengo
55min
Bœuf carottes
2h
Lapin à la provençale
1h