Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 120 g de jus d'orange
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 20 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Roulé de pintade au chou
1 godz. 10 min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Sauté de porc à l'orange
1 godz.
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min