Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 30 g de beurre doux
- 100 g de tomates, coupées en quatre
- 600 g d'eau
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de veau (épaule ou tendron), coupée en morceaux
- 8 carottes nouvelles, avec fanes
- 400 g de petites pommes de terre
- 200 g de pois gourmands
- 1 pincée de safran, en filaments
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2030 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50min
Osso-buco
1h 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Lapin à la provençale
1h