Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Terrine de feta au basilic
3 godz.
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Courgette façon pizza
40min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min