Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 poireaux, coupés en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 250 g de boisson végétale à l'amande
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1747 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomates farcies au poisson
1 Std. 10 Min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1 Std.
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Sole, farce mousseline aux petits légumes
1 godz. 55 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.